KARTAL BELEDİYESİ'NİN MART AYI KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

TAKİP ET

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği mart ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ilçede hafta sonu tiyatro rüzgarı esti.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği mart ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ilçede hafta sonu tiyatro rüzgarı esti.

Kartal Belediyesi’nin mart ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında geçen günlerde açılışı yapılan Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi’nde “Benimle Çıkar Mısın” tiyatro oyunu sergilenirken, Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde de “İki Efendinin Uşağı” adlı oyun tiyatroseverlerle buluştu. 

Aziz Er’in yazdığı ve Bülent Gülbahar’ın yönettiği “Benimle Çıkar Mısın”, pandemi sürecinde yakalandığı agorafobi nedeni ile evden çıkamayan genç reklam yazarı Peri’nin arızalanan banyo tesisatı için çağırdığı şipşak tesisatçı Hayati ile aralarında geçen olayları anlatıyor. Tek perde olarak sahnelenen oyunun sonunda oyunculara çiçek takdim edildi. 

Merve Küpeli’nin yönettiği “İki Efendinin Uşağı” adlı oyuna ise tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. Oyunun sonunda Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gamze Yavuzer, sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim etti.