ÇANKAYA BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM MERKEZİ'NİN VELİLERE YÖNELİK SEMİNERLERİ SÜRÜYOR

TAKİP ET

Çankaya Belediyesi'nin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Destek Eğitim Merkezleri, hazırlık kurslarının yanı sıra velilere yönelik seminerler de gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Nazım Hikmet Çankaya Evi'nde "Sınav Stresi, Zamanı Yönetebilmek ve Bu Süreçte İletişim" başlıklı seminer düzenlendi.

Çankaya Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Destek Eğitim Merkezleri, hazırlık kurslarının yanı sıra velilere yönelik seminerler de gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Nazım Hikmet Çankaya Evi'nde "Sınav Stresi, Zamanı Yönetebilmek ve Bu Süreçte İletişim" başlıklı seminer düzenlendi.

Çankaya Belediyesi’nin dokuz merkezdeki Çankaya Evi’nde açtığı ücretsiz kurslar, Destek Eğitim Merkezi adı altında gençleri sınavlara hazırlıyor. Merkezler bu süreçte eğitim desteğinin yanı sıra psikolojik danışmanlık ve rehberlik konusunda da ilçelilere yardımcı oluyor. Velilere ve öğrencilere yönelik toplantı ve seminerlerle sınavlar hakkında bilgi veriliyor, sınav sürecinde izlenmesi gereken yol haritası paylaşılıyor. 

Nazım Hikmet Çankaya Evi Destek Eğitim Merkezi’nde düzenlenen, velilere yönelik "Sınav Stresi, Zamanı Yönetebilmek ve Bu Süreçte İletişim" başlıklı seminerde de sınava hazırlık sürecinde ailelerin üzerine düşen görevler anlatıldı. Psikolog Elif Sena Taşpınar tarafından verilen seminerde sınava hazırlanan öğrenciye yaklaşım, stresle başa çıkma, zamanı verimli kullanma, ergenlik ve doğru iletişim teknikleri üzerine konuşuldu.